Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ

Δικαστήριο του Χαρτούμ καταδίκασε μια 27χρονη γυναίκα σε θάνατο επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό, παρά τις εκκλήσεις δυτικών χωρών να γίνει σεβαστό το δικαίωμά της να επιλέξει θρησκεία. Η νεαρή γυναίκα, έγκυος οκτώ μηνών, κρατείται στη φυλακή σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η οποία ζητεί την άμεση απελευθέρωσή της. «Σας δώσαμε τρεις ημέρες περιθώριο για να απαρνηθείτε τα θρησκεία σας, αλλά επιμείνατε να μην επιστρέψετε στο ισλάμ. Σας καταδικάζω στην ποινή του θανάτου δι” απαγχονισμού», δήλωσε

Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" (VIDEO)

O γέροντας Παΐσιος είχε πει: "Η Ε.Ο.Κ. είναι το κράτος του Ισραήλ. Λίγα, όμως, είναι τα ψωμιά της…". Aυτό θα έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις...Πρόκειται για φοβερή φράση του Γέροντα, που όντως θα όφειλε να μας προβληματίσει πάρα πολύ, ειδικά δε στους δραματικούς και δύσκολους καιρούς που ζούμε σήμερα, με την παγκόσμια οικονομική κρίση. 
Είναι το κράτος-μαριονέτα του διεθνούς ιουδαϊσμού η ΕΕ. 
Δείτε το video!!!

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ...ΤΟΥΡΚΟΙ

Πρόκειται για χριστιανούς που αισθάνονται Έλληνες...

Τούρκοι επισκέπτες από τη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα από την Τραπεζούντα, βρέθηκαν για μερικές μέρες στο Άγιον Όρος. Όταν ρωτήθηκαν από που είναι απάντησαν από την Τραπεζούντα και ο προσκυνητής που το μοιραστηκε μαζί μας τους είπε "άρα είστε Τούρκοι". Η απάντησή τους τον αφόπλισε..!!! Όχι, είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και άρα Έλληνες!!! Ξαναρωτήθηκαν και με τα σπασμένα ελληνικά που ήξεραν, έδωσαν την ίδια απάντηση.
 

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Back To Top