Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG

Στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg για το 2014 «Η 62η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαΐου του 2014 στη Δανία»
Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Marriott στην Κοπεγχάγη, θα είναι ο τόπος της συνεδρίασης της Bilderberg για το 2014 από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου του 2014.

Η ελιτίστικη οργάνωση, η οποία συνεδριάζει σε ετήσια βάση είτε στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά, αποτελείται από

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)


proti

Ένας χώρος που θα μπορεί ο κάθε επισκέπτης να γνωρίσει και να προμηθευτεί αγνά παραδοσιακά προϊόντα του Αγίου Όρους, δημιουργήθηκε στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κατάστημα της Αγιορειτικής Παράδοσης (Αγίας Σοφίας 25) διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή εικόνων στη Βόρειο Ελλάδα.

Κεντρικές μορφές των καταστημάτων αποτελούν τα ακριβή αντίγραφα των θαυματουργών εικόνων των μορφών της Παναγίας που βρίσκονται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Οι μορφές της Παναγίας Παντάνασσας, της Παναγίας Παραμυθίας, της Παναγίας Βηματάρισσας, της Παναγίας Εσφαγμένης και της Παναγίας Ελαιοβρύτισσας αγαλλιάζουν και ηρεμούν τους επισκέπτες.

Η Αγιορείτικη Παράδοση διαθέτει φυτικά προϊόντα που παράγονται στο Άγιον όρος όπως,
μέλι ανθέων, ελαιόλαδο ψυχρής εκθλίψεως, μηλόξυδο, βότανα,.κεραλοιφές για δερματικά προβλήματα, ιαματικά έλαια, σαμπουάν βοτάνων και σαπούνι.

Το βατοπαιδινό θυμίαμα που διατίθεται σε πλήθος αρωμάτων, ευωδιάζει στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας παρασέρνοντας τους περαστικούς στα μονοπάτια της θείας λατρείας.

Στην Αγιορείτικη Παράδοση οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν κρασί από τους αμπελώνες της Μονής Βατοπαιδίου, τα ‘Τρία Αδέλφια’ του Μονοξυλίτη, μετόχι της Ιεράς Μονής του Αγίου Παύλου, καθώς και τα φημισμένα γαλλικά κρασιά του Solan, μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας.

Στον Πολυχώρο της Αγιορείτικης Παράδοσης οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την αγιορείτικη κουζίνα σε ένα χώρο διαμορφωμένο όπως η Τράπεζα στην Αθωνική Πολιτεία.

Πρέπει όλοι να επισκεφθούν τον Πολυχώρο, όπου η Αγιορείτικη Παράδοση συναντά με ευλάβεια τους αγώνες και το μόχθο παραγωγής προϊόντων των μοναχών του Αγίου Όρους.


ag.paradosi-1
ag.paradosi-2
ag.paradosi-3
ag.paradosi-5
ag.paradosi-6
ag.paradosi-7
ag.paradosi-8
ag.paradosi-11
ag.paradosi-12
ag.paradosi-13
ag.paradosi-16
ag.paradosi-17
ag.paradosi-18
ag.paradosi-19
ag.paradosi-20
ag.paradosi-21
ag.paradosi-22
ag.paradosi-23
ag.paradosi-25
ag.paradosi-26
ag.paradosi-27
ag.paradosi-28
ag.paradosi-29
ag.paradosi-30
ag.paradosi-31 πηγή romfea.gr

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ;

Το κάθε κόμμα ή κάθε παράταξη βάζει τα διλήμματά της στις εκλογές. Διλήμματα επικοινωνιακά, διλήμματα στρατηγικά, διλήμματα εκβιαστικά, ενίοτε ψεύτικα ή και αληθινά. Χτες ή αύριο, σταθερότητα ή αστάθεια, μπρος ή πίσω, πείνα ή ελπίδα, ανάπτυξη ή κατάρρευση, ευρώ ή δραχμή και άλλα τέτοια απίστευτα διλήμματα που δεν έχουν το παραμικρό αντίκρισμα στην πραγματική πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Είναι όλα ιδεοληπτικές παγίδες…

Δεν υπάρχει κανένας παραπλανημένος ψηφοφόρος. Όλοι ξέρουν, ακόμη και οι πιτσιρικάδες που ψηφίζουν για πρώτη φορά. Όλοι ξέρουν τι έχει γίνει στη χώρα, πού την πάνε και τι θα συμβεί από τον Ιούλιο και μετά που

ECONOMIST: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

Για απόλυτο χάος στην Ευρώπη, μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής κάνει λόγο το βρετανικό περιοδικό Economist σε σημερινό του δημοσίευμα με τίτλο «Η Ευρώπη προσέρχεται στις κάλπες». Το άρθρο συνοδεύεται από εικόνα που απεικονίζει βιβλική καταστροφή του Μεσαίωνα, με τους.....
ηγέτες της ΕΕ να ρίχνονται στην πυρά και να αντιμετωπίζουν τη γκιλοτίνα, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους ακροδεξιοί πολιτικοί.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η ΕΕ θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα από την ευρωβουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου, καθώς οι οργισμένοι πολίτες

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....

Ζαλιστήκαμε από τις μεγάλες ταχύτητες!... Άρχισε να μας πιάνει ναυτία!... Δεν μας σταματούν ούτε οι μεγάλες στροφές, ούτε οι γεμάτες λακκούβες λεωφόροι, ούτε οι τοίχοι πού ορθώνονται μπροστά μας!..
Όλoι οι άνθρωποι, όλη η....

Back To Top