Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ Ή Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ;

Tι σημαίνει ο πρόσφατος σεισμός στο ρήγμα της Ανατολίας;
Θεοσημείο, προειδοποίηση;


Δεν είναι μόνο το ρήγμα της καθ' ημάς Ανατολής, είναι και το ΡΗΓΜΑ του ΓΟΓΛΟΘΑ. Ποιο από τα δύο θα ενεργοποιήσει το άλλο;

"Σήμερα είναι καιρός να ετοιμασθούν οι ψυχές, γιατί, αν συμβεί κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είθε να μην επιτρέψη ο Θεὸς να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό,με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάει να σώσει τον εαυτό του και θα τραβήξει την πορεία του".
Χρειάζεται πολλή προσοχή, για να αμη μας εγκαταλείψει ο Θεός. Οι ψυχές να έχουν κάτι πνευματικό. Αυτό σας τιμάει. Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα.

(ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΣΟΥΡΩΤΗ)

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Για να ξέρουμε τι κοινωνούμε και τι τρέχει στις φλέβες μας..!!!

 πηγή  yiorgosthalassis.com
 
 

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;

Ωραία σύμβολα έχετε ..
Να τα χαίρεστε...
Τι δουλειά έχουν τα τρία 6άρια στην ιστοσελίδα του «ΣΥΖΕΥΞΙΣ», του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΔΜΗΔ) ;πηγή aoratopedio.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ...(;;;) (VIDEO)

Τα αποτελέσματα των χθεσινών Ευρωεκλογών δίνουν πολλά μηνύματα...Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός τα είχε δει όλα...(και ένας τυφλός μπορεί να αντιληφθεί πως υπάρχει μεγάλη δυνατότητα πραγματοποίησης αυτών των προφητειών)...Φυσικά ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει και να δώσει απαντήσεις μόνος του όσων αφορά την πολιτειακή δυσπλασία..!!! Ότι και να κάνουν, τα προφητικά μελλούμενα θα ολοκληρωθούν και η "πολιτειακή ανωμαλία" θα μεγιστοποιηθεί όταν ανακοινωθεί η ημερομηνία εθνικών εκλογών..!!!

Back To Top