Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

ΧΑΡΤΗΣ "ΣΟΚ"!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ Η ΑΓΚΥΡΑ

Σοκ προκαλεί ο χάρτης των τουρκικών ερευνών που δημοσιοποίησε στις 16 Μαΐου 2014, η τουρκική Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (ΔΝΔ) στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο για το έτος 2014, στον οποίο αποκαλύπτεται ότι η Αγκυρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε έρευνα όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όχι απλώς δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, αλλά φτάνει σχεδόν στα

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ...ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν ... "τρένο" από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν "βουλώσει" τα αυτιά τους στην Αθήνα. Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Στην Αθήνα η μνημονιακή κυβέρνηση "χαϊδεύει" τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τον ασπάζεται "σταυρωτά", ενώ αφήνει τη ΜΙΤ και "αλωνίζει".
Αυτό δεν είναι τίποτα: Στις εθνικές εκλογές με ψήφο στους πρώην λαθρομετανάστες να δείτε τι ποσοστό θα πάρουν οι ισλαμιστές. Να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται.

Η μάχη για την Θράκη ξεκίνησε και τυπικά...


πηγή aoratopedio.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ

Σε απέραντη θλίψη βύθισε, το πρωί της Τετάρτης, την κοινωνία των Γιαννιτσών, η είδηση της αυτοκτονίας ενός 18χρονου μαθητή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στα Γιαννιτσά.
 

Ο νεαρός ήταν μαθητής της Γ' Λυκείου και υποψήφιος πανελλαδικών εξετάσεων, ωστόσο, αντί να πάει το πρωί στο σχολείο του, ανέβηκε στον τέταρτο όροφο παρακείμενης πολυκατοικίας και πήδηξε στο κενό.

Ο μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Γιαννιτσά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ..(;;;)

Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην… προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!
Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Students Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU), η οποία δήλωσε στο FOX News, ότι ο αρμόδιος της ζήτησε επιτακτικά να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε, διότι

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

Πέρασαν 560 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 29ης Μαΐου 1453. Την ημέρα που ακούστηκε το "Εάλω η Πόλις" και η Βασιλεύουσα, η «Πόλη των Αγίων», η «Θεοσκέπαστη», η «Πόλη του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης» έπεσε στα χέρια των Οθωμανών.

Από τότε αναφερόμαστε σε αυτήν την ημερομηνία με θρήνο και οδυρμό. Η άλωση της Πόλης κατέλαβε στη συνείδηση όλως των Ελλήνων την πιο κεντρική θέση σαν η μεγαλύτερη εθνική απώλεια. Η Τρίτη της 29ης Μαΐου 1453 είναι αποφράς ημέρα και όταν σήμερα επισκεπτόμαστε την Κωνσταντινούπολη,

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ "ΠΟΝΕΣΟΥΝ" ΑΠ' ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

Τά τύμπανα του πολέμου κτυπούν στή γειτονιά μας καί ουσιαστικά μας προειδοποιούν ότι ἡ φωτιά πού ήδη έχει επεκταθεί από τή Συρία, στήν Ουκρανία καί η απειλή ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι πλέον ορατή. Ὡστόσο, οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε τήν όλη κατάσταση μέ αδιαφορία, τήν εκλαμβάνουμε σάν μία απλή είδηση καί επιλέγουμε τήν ουδετερότητα του παρατηρητή μια καί η φωτιά δέν έχει αγγίξει ακόμη τό...
Back To Top