Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Η αμφιβολία είναι εχθρός της Πίστης. Εάν δεν διαλυθεί, θα μεγαλώσει στο μυαλό μας και θα καταστρέψει την πίστη μας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγουμε αυτή την καταστροφή είναι να κάνουμε ερωτήσεις και να επιδιώκουμε πειστικές απαντήσεις που θα μπορούν να διαλύσουν τις αμφιβολίες μας.

Τι είναι η τριαδικότητα του Θεού;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΚΟΒΕΙ" ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ

Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική Τουρκία συνεχίζει την γενοκτονία στην Συρία αλλά και το Ιράκ. Από χθες το μεσημέρι, η ροή του Ευφράτη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες, έχει αποστραγγίσει από το δολοφονικό έργο των

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΑΓΙΟΥ 500 ΕΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Το νεκρό, αλλά χαριτωμένο σώμα του μεγάλου Ασκητή δεν έχει χάσει το φυσικό του χρώμα ούτε την ελαστικότητα του και διατηρεί ακόμη και τους μυς. το λύπος και τον υποδόριο ιστό. Τα πέλματα διατηρούν σταγόνες από ευώδες μύρο. το όποιο συχνά είναι τόσο πολύ, που σε κάποια σημεία παρασύρει την επιδερμίδα!

Ο Ηγούμενος μας πληροφορεί ότι πριν από λίγο καιρό ο Άγιος σήκωσε με τα χέρια του

ΚΛΕΙΝΕΙ Η 133 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Σε μία από τις πλέον μάχιμες σμηναρχίες της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, επιχειρούν να βάλουν λουκέτο οι Έλληνες «πατριώτες» του υπουργείου εθνικής Άμυνας, με την σιωπηλή συγκατάθεση των διορισμένων αρχηγών της αεροπορίας.
Σε μία από τις πλέον κρίσιμες περιόδους που διανύει η χώρα, με την προκλητικότητα των Τούρκων να είναι πλέον ανεξέλεγκτη, το τελευταίο που θα περίμενε ο κάθε Έλληνας, είναι

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;

Τι συμβολίζει το λογότυπο της Τράπεζας Πειραιώς; Ότι μπορεί να ελέγχεται από την Deutsche Bank; 
Ή ότι οι Τράπεζες είναι πλέον όπως τα φάρμακα; Δηλαδή ότι υπάρχουν ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ και ΓΕΝΟΣΗΜΑ;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ

Φαίνεται πως «χρυσές» δουλειές κάνουν οι Τούρκοι στην χώρα μας καθώς η μεγαλύτερη ελληνική ιδιωτική τράπεζα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, η τράπεζα Πειραιώς, έχει αναθέσει σε τουρκική εταιρεία την ανακαίνιση και αναμόρφωση υποκαταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. 
Η είδηση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά και
Back To Top