Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Σήμερα Σάββατο, 31 Μαΐου 2014, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεολαίας Ανατολής (Anadolu Gençlik Derneği), διοργανώθηκε πρωινή προσευχή στον αύλειο χώρο της Αγίας Σοφίας.
Στην προσευχή πρωτοστάτησε ο εκ των ιμάμηδων της Μέκκας, Abdullah Basfar, ενώ συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες φανατικοί μουσουλμάνοι από διάφορα σημεία της Πόλης.

Πριν την προσευχή το πλήθος φώναζε συνθήματα, όπως "Να σπάσουν οι αλυσίδες και να ανοίξει η Αγιά Σοφιά".
Η όλη ενέργεια, που αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος πίεσης και άλλοθι, για να "υποχρεωθεί" η κυβέρνηση να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε ισλαμικό τέμενος, οργανώνεται και συντονίζεται από κύκλους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και του Γκιουλέν, οι οποίοι διαγκωνίζονται πάνω στην Αγία Σοφία, για να κερδίσουν οπαδούς ανάμεσα στα φανατισμένα στίφη των σουνιτών ψηφοφόρων της Τουρκίας.

πηγή infognomonpolitics.gr

ΠΟΡΕΙΑ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, GAY PRIDE PARADE

Η ξεφτίλα δεν έχει όριο. Αντί να ξεσηκώνονται για την κατοχή της πατρίδας τους καίγονται για τους…γκέι. Σήμερα πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Κύπρο η “Παρέλαση Υπερηφάνειας” από την κοινότητα ΛΟΑΤ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί. Τρανσέξουαλ).
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα την Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της Λευκωσίας και θα καταλήξει στην Βουλή. Αναμένεται να λάβουν μέρος και Τουρκοκύπριοι, ενώ την απόφαση της να συμμετάσχει ανακοίνωσε και η

ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ


Άοπλοι ορθόδοξοι πιστοί δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από Oυκρανούς στρατιώτες στο αεροδρόμιο του Donetsk στις 28 Μαίου.Τους έκαψαν ζωντανούς.

“Ορθόδοξοι πιστοί του Donetsk μετά από μια λιτανεία του σταυρού γύρω από το κτίριο της Διοίκησης του Donetsk κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο για να τοποθετηθούν ανάμεσα από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές για να σταματήσει η αιματοχυσία. Αλλά οι στρατιώτες

Back To Top