Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΖΩΗ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Ήρθε λοιπόν, μοιραία, η εποχή που πρέπει εκατομμύρια κόσμου να αναθεωρήσουν όλα όσα ήξεραν. Αφού όλα όσα ήξεραν, ξεκίναγαν από μια στάνταρ βάση. Δουλειά. Και όχι απλά δουλειά. Αλλά κάτι που να εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Από αυτό το σημείο ξεκίναγαν όλα

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

Από τις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα με την δημιουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και πριν δεν είχαμε ένα ανάλογο σύστημα ενημέρωσης με κρατικές προδιαγραϕές), υπάρχει και λειτουργεί ένα ϕοβερά αποτελεσματικό σύστημα «πλύσεως εγκεϕάλου». Το σύστημα αυτό τα τελευταία
χρόνια έχει οργιάσει στην εκστρατεία αδρανοποίησης και αποχαύνωσης ενός λαού που έχει παραδοθεί σε ένα κατοχικό καθεστώς.
Το σύστημα αυτό λέγεται «ΜΜΕ» και λειτουργεί από καλά εκπαιδευμένους δημοσιογράϕους που υπακούουν

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

Εἶναι ἀρκετοὶ οἱ πολιτικοὶ καὶ θρησκευτικοὶ «ἡγέτες» ποὺ διαφθείρουν τὸν κόσμο, οἱ ὁποῖοι μὲ τὰ λεγόμενά τους, τὶς βλασφημίες, τὰ πάθη τους, καθὼς καὶ τὴν χωρὶς ἔλεος ἐκμετάλλευση τῶν ἀδυνάτων, κινοῦνται πάντοτε σὲ ἀντίθετη κατεύθυνση ἀπὸ τὸν λόγο, τὶς ἐντολὲς τοῦ Σωτῆρος Χριστοῦ καὶ τῆς Ἐκκλησίας Του, τὸν Ὁποῖον καὶ μισοῦν θανασίμως. Καθημερινή τους ἐνασχόληση ἡ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Το Έθνος; Οι Έλληνες; Οι Πατριώτες; Το Κράτος; Το Γεωγραφικό μήκος και πλάτος;

Τίποτα από αυτά.

Καταφέραμε να έχουμε Έθνος χωρίς συγκρότηση, Έλληνες χωρίς ταυτότητα, Κράτος ανύπαρκτο, Γεωγραφικό μήκος και πλάτος που δεν το αντιλαμβανόμαστε, δεν το υπερασπιζόμαστε, δεν το γευόμαστε, το καταστρατηγούμε.

Τι είναι η Πατρίδα μας;

Είναι το Παρελθόν; Το Παρόν ή το Μέλλον;

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΔΟΞΟ…

ΠΑΡΟΝ ΑΔΟΞΟ…

Μέλλον ΑΒΕΒΑΙΟ...

Εκτός αν αλλάξουμε σε όλα. Στις επιλογές μας, στην Παιδεία μας για να επανέλθει η μνήμη στην αληθινή διάσταση της Ιστορίας. Να θυμόμαστε πώς ήμασταν, πώς γίναμε και πώς θα πορευθούμε…Ξεχάσαμε την ιστορία μας κι έτσι είμαστε εκτός τόπου και χρόνου.

Επιτέλους ας επαναστήσουμε! Στο σπίτι, στη γειτονιά, στην εργασία, στην ιδεολογία, στις συμπεριφορές, στη γνώση, στην ευγένεια, στην αλληλεγγύη, στη ζωή, ενάντια στον φόβο!!!


πηγή aixmi.gr
Back To Top