Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕΣ...


Με την εκκλησία τα έβαλε η Άννα Βίσση αναφορικά με τις θέσεις της για την ομοφυλοφιλία.
Η Άννα Βίσση μιλώντας για την Κοντσίτα της Eurovision δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για σχόλια που ακολούθησαν.

«Η ομοφυλοφιλία κατά τη γνώμη μου είναι μια κατάσταση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

Εἴμεθα μιὰ ὁμάδα ἀπὸ Ἁγιορεῖτες Πατέρες, ποὺ κατοικοῦμε ἐκτὸς Ἱερῶν Μονῶν σὲ ἐξαρτήματα, ὅπως Ἡσυχαστήρια, Κελλιά, Καλύβια καὶ Ἐρημητήρια. Τὴν ἐπιστολὴ αὐτὴ τὴν δημοσιεύουμε, ὡς διαμαρτυρία γιὰ ὅσα συμβαίνουν στὴν Πατρίδα μας καὶ στὸ Ἅγιον Ὄρος, τὸ «Περιβόλι τῆς Θεοτόκου». Ξεκαθαρίζουμε τὶς θέσεις μας ὅτι δὲν συμφωνοῦμε μὲ ὅσα γίνονται τὸν τελευταῖο καιρὸ καὶ κυρίως οἰκουμενιστικὰ καὶ νεοεποχίτικα. Τὰ θέματα, μὲ τὰ ὁποῖα δὲν συμφωνοῦμε εἶναι τὰ κάτωθι:

ΜΙΑ - ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ...

Τα συνειδητά όργανα του αντιχρίστου, που κατευθύνονται από τα σκοτεινά κέντρα των Βρυξελών...μας επιβάλουν την κατάργηση της εορτής του Παναγίου Πνεύματος.

Το ερώτημα-παράπονο απευθύνεται σε όλους τους εμπλεκομένους υπευθύνους, και του οποίου το ορθόδοξο πλήρωμα ζητά άμεσα την απάντηση, είναι το εξής :

Η..."ΕΥΤΥΧΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Η «ευτυχία» περισσεύει σε αυτή την χώρα ειδικά μετά τις τελευταίες εκλογές όπου όλος ο κόσμος «ανακουφίστηκε» γιατί δεν άλλαξε τίποτα και γιατί οι μεγάλοι «εθνοσωτήρες» του θα εξακολουθήσουν ανενόχλητοι το «σωτήριο» έργο τους να σώσουν αυτόν τον λαό που…
Back To Top