Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ"

Με το σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση» το Athens Pride 2014 επισημαίνει την ιδιαίτερη έννοια τις οικογένειας, όπως την ορίζει κάθε LGBT άτομο. Παρουσιάζουν το αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον Έρωτα, σαν ένα παράδειγμα LGBT οικογένειας.

Με την ίδια πεποίθηση, το Athens Pride υποστηρίζει αδιαπραγμάτευτα την έννοια της οικογένειας που περιλαμβάνει κάθε σεξουαλική ταυτότητα και κάθε ταυτότητα φύλου ως βασική αξία.
 

Προσβολή της παράδοσης, της οικογένειας, της αξιοπρέπειας..παρακμιακή κοινωνία που βυθίζεται ολοένα στην άβυσσο...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ"..

Μία ακόμα προφητεία του Γέροντα Παϊσιου βαδίζει προς την επαλήθευση... Δυστυχώς!

Οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία. Απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ. 


Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική Τουρκία συνεχίζει την γενοκτονία στην Συρία αλλά και το Ιράκ. 
Η ροή του Ευφράτη, του ζοωδότη ποταμού για τις δυο χώρες, έχει αποστραγγιστεί από το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ;

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: Υπόκρισις εστιν έτερον έχει και έτερον ποιείν.
 

Ευρωβουλή, ομοφοβία, ψήφισμα, Eurovision, Kοντσίτα και φιλανθρωπικός σκοπός.

Η διαταραχή συνεχίζεται...
 

Πριν λίγες ημέρες η συγκεκριμένη προκλητική ανθρώπινη εικόνα με το μούσι και τα στρας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στον «Χορό της ζωής» που διοργανώθηκε στη Βιέννη για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της καταπολέμησης του AIDS. Ήρθαν αστέρες του Χόλυγουντ μαζί και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον για να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό σόου.
 

Όταν «κ ά τ ι» πρέπει να παγιωθεί και να εδραιωθεί βαπτίζεται με τον όρο φιλανθρωπία.. και έτσι καταπίνεται και χωνεύεται πιο εύκολα. Κυρίως επιβάλλεται πιο εύκολα προκειμένου ο κόσμος να το θαυμάσει.
 

Άραγε ποιό θα είναι το επόμενο κομμάτι του παζλ;

πηγή enromiosini.gr

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ(;)

Το Paul VI Audience Hall είναι ένα κτίριο στην Ιταλία που ανήκει εν μέρει στο Βατικανό, που χρησιμοποιείται από τον Πάπα ως εναλλακτική λύση αντί της πλατείας του Αγίου Πέτρου.
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της αίθουσας είναι το είκοσι μέτρων σε επίπεδο απο ορείχαλκο και μπρούντζο το έργο «Ανάσταση» στο Βατικανό , και εγκαινιάστηκε στίς 28 Σεπτέμβρη του 1977.

Μπορείτε κι εσείς να κρίνεται, αλλά δε νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι η κόλαση πολύ διαφορετική από αυτή την απεικόνιση. Μία από τις πιο αηδιαστικές εικόνες που έχω δει ποτέ ... μόνο με Ανάσταση δεν μοιάζει.

Ωστόσο, είναι ένα παπικό σκηνικό!

Κάποιος προσπαθεί να μας πεί κάτι;


πηγή anavaseis.gr

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ

Είναι γνωστή η αρνητική στάση του Βατικανού απέναντι στον Ελληνισμό στα χρόνια της Εθνεγερσίας του ’21.

Φυσικά η στάση αυτή των υποτιθέμενων χριστιανών του Πάπα δεν εκδηλώθηκε τότε για πρώτη φορά. Μετά την Άλωση της Βασιλευούσης το Βατικανό εξέφραζε την χαρά του για την πτώση της Πόλης από τους μουσουλμάνους τούρκους.

Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι Έλληνες

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ… «ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Ένας πραγματικά αποκαλυπτικός αλλά και εκπληκτικός χάρτης της οργάνωσης των Τζιχαντιστών που τελευταία έχουν ταράξει την διεθνή επικαιρότητα με την κατάληψη της ιρακινής πόλης Μοσούλης και την προέλαση τους προς την Βαγδάτη, κυριολεκτικά βάζει «φωτιά» καθώς στην προσδοκώμενη ισλαμική αυτοκρατορία, που είναι και ο τελικός του στόχος, συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας, η Ελλάδα!

Ο εκπληκτικός αυτός χάρτης, (που δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα Vatan), που φανερώνει τις

Η "ΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

«Για να δημιουργήσεις μια αγορά, πρέπει πρώτα να επινοήσεις ένα πρόβλημα και μετά να βρεις τη λύση του». Scott Adams, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς  

Η λαθρομετανάστευση έγινε (όλως τυχαίως) ανεξέλεγκτη, οι έξυπνες κάρτες έχουν γίνει κομμάτι της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και οι λέξεις βιομετρικά στοιχεία, μικροτσίπ, ακόμα και εμφυτεύσιμα τσιπ δεν ηχούν τόσο τρομακτικά στα αυτιά του. Και το κυριότερο, οι αντιδράσεις πλέον είναι

ΣΤΟ ATHENS PRIDE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ PRIDE ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ AIDS!!!

To ΚΕΕΛΠΝΟ του Υπουργείου Υγείας συμμετέχει στο Athens Pride 2014 για πέμπτη συνεχή χρονιά!! Τον υπόλοιπο χρόνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ "αναρωτιούνται" για τα αυξημένα Pride κρούσματα ΑIDS!!!!
Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) θα συμμετάσχει ως επίσημος υποστηρικτής στις

Back To Top