Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σήμερα μόνο το 3% των Ελλήνων εκκλησιάζονται συστηματικά.
Από αυτό το ποσοστό, πάνω από το 90% γνωρίζει για την Πίστη, τον δρόμο και τον τρόπο της εν Χριστώ σωτηρίας πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζει για τα Τούρκικα σήριαλ, το ποδόσφαιρο ή τις συνταγές μαγειρικής. Κατά τον άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη αυτού του τύπου οι χριστιανοί δεν θα σωθούν, όχι γιατί δεν πιστεύουν αλλά γιατί

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ...ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ..

Πριν παραθέσουμε την είδηση, να επισημάνουμε ότι από τα 3.000.000 λαθρομεταναστών που υπάρχουν στην Ελλάδα, ένα μεγάλο μέρος είναι Ισλαμιστές. Είναι αρκετά νεαρής ηλικίας, η πλειοψηφία τους είναι άντρες, έχουν μάθει να κινούνται σε "αγέλες", συνεπώς μια "μάχη" με τους απροετοίμαστους, ηλικιωμένους στην πλειοψηφία τους Έλληνες-ίδες, δεν ξέρουμε πως θα κατέληγε -ακόμη και αν επέμβει αποφασιστικά στρατός και αστυνομία.
Μέχρι τότε, διαβάστε και προβληματιστείτε :

MOΣΟΥΛΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


Περισσότεροι από 500 000 πολίτες εγκατέλειψαν τη Μοσούλη και την γύρω περιοχή λόγω της εισβολής της ισλαμιστικής σουνιτικής ISIS αναφέρει η Διεθνής Οργάνωση για τους Μετανάστες (OIM) (ouest France). H κατάληψη της πόλης της Μοσούλης της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ σε πληθυσμό με 1,8 εκατομύρια κατοίκους από τους ισλαμιστές που δρουν και στη Συρία την περιβόητη ΙSIS ( Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής ) εξώθησε σε εκπατρισμό τουλάχιστον 150 000 κατοίκους της πόλης (BBC).
Σ ΄αυτούς τους πρόσφυγες συμπεριλαμβάνονται και 1000 χριστιανικές οικογένειες. Κάποιες από αυτές αναζήτησαν καταφύγιο στην χριστιανική πόλη Qaraqosh (με 40 000 κατοίκους ) αλλά και σ΄αυτήν επιχειρεί η ISIS. 200 οικογένειες χριστιανών κατέφυγαν στη συρορθόδοξη μονή του Mar Mattai (Αγίου Ματθαίου) και 50 άλλες στη μονή Notre-Dame-des-Semences d’Alqosh (à 45 χλμ από τη Μοσσούλη).
Το la croix ( 10/6/14) αναδημοσιεύει τη δραματική επιστολή ενός χριστιανού της περιοχής που
διηγείται την τραγική έξοδο των χριστιανών αλλά και πολλών μουσουλμάνων από τη Μοσούλη μετά την εισβολή των τζιχαντιστών:
« Σας γράφω από το Qaraqosh. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη κι αποκαλυπτική ως προς τη βία στη Μοσούλη. Χιλιάδες ένοπλοι ισλαμιστές της αυτοαποκαλούμενης Da’sh που είναι η ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής), ad-Dawla al-Islāmiyya fi al-’Irāq wa-sh-Shām στα αραβικά ) επιτέθηκαν στην πόλη της Μοσούλης. Σύμφωνα με ανεπίσημους αριθμούς 300 οχήματα με 7000 μασκοφόρους ενόπλους εισέβαλαν στην πόλη και την κατέκτησαν.

Mαχητής της ISIS στο Ιράκ

Η πλειοψηφία των κατοίκων εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έφυγαν προς τα γειτονικά χωριά όπου διέμειναν στην ύπαιθρο άστεγοι. Δεν έχουν να φάνε ούτε να πιουν τίποτα. Οι ομάδες των ισλαμιστών σκοτώνουν μικρούς και μεγάλους. Τα πτώματα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Κείτονται εκτεθειμένα στους δρόμους ή στα σπίτια. Ο τακτικός στρατός εγκατέλειψε την πόλη όπως και ο κυβερνήτης της ο Al Nujaifi. Περισσότερες από 3000 οικογένειες, χριστιανοί και μουσουλμάνοι έφυγαν προς τα γειτονικά χωριά Tel Keif, Bartella, Qaraqosh κ.α.
Το Qaraqosh έχει καταληφθεί ουσιαστικά από πρόσφυγες κάθε είδους. Στα check point oι κούρδοι της αυτόνομης περιοχής εμποδίζουν την έλευση σε αναρίθμητους πρόσφυγες να εισέλθουν. Αυτό που ζούμε είναι φοβερό και καταστροφικό.
Η μονή του Αγίου Behnam, ανατολικά του Qaraqosh, έπεσε στα χέρια των ανταρτών. Ο μόνος μοναχός παρέμεινε στη θέση του ! Επικρατεί μεγάλος πανικός στις οικογένειες. Τα παιδιά έχουν πάθει σοκ. Πολλές εκατοντάδες οικογένειες ήρθαν στο Qaraqosh ή κατευθύνονται προς το Erbil εξουθενωμένες και ανέστιες. … Προσευχηθείτε για εμάς.. Λυπάμαι δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω……


πηγή antiparakmi.com

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΔΥΣΗ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

 
Δεν μπορείς πλέον ούτε καν να ανακοινώσεις Σύναξη διαμαρτυρίας ενάντια στον εκφυλισμό. Το βίντεο κατέβηκε απ΄οτο Youtube σε λιγότερο από 24 ώρες. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης είναι εδώ.  

πηγή Αντιπαρακμή

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ TWEET ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Η Βρετανίδα πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος άναψε φωτιές στα social media με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας...
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την μεγάλη ημέρα της Αγίας Πεντηκοστής, όπου το Πανάγιο Πνεύμα συγκρότησε τον θεσμό της Εκκλησίας, μέσω της οποίας οι άνθρωποι δέχονται την Θεία Χάρη και οδηγούνται στη Βασιλεία του Θεού.

Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη πάντων των Αγίων, οι οποίοι ευαρέστησαν τον Θεό και έγιναν κληρονόμοι των αιωνίων αγαθών. Βέβαια το γεγονός ότι η σημερινή Κυριακή διαδέχεται την Κυριακή της Πεντηκοστής, δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού

Back To Top