Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Η "ΣΑΤΑΝΙΚΗ" ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ...

Όλος ο πλανήτης έχει δει τη μπάλα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που γίνεται στην Βραζιλία. Όταν όμως σε ένα τέτοιο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος, τόσα δισεκατομμύρια ζευγάρια μάτια ανθρώπων είναι στραμμένα πάνω σε κάποιες εικόνες, σιγά μην άφηναν οι ιλουμιτζήδες την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προσπαθούν με υποσυνείδητα μηνύματα να επηρεάσουν τη σκέψη μας αλλά και

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ

Ἐν Ἱερᾷ Μονῇ Μεγίστης Λαύρας 19-5/1-6-2014
Κυριακή τῶν Ἁγίων Πατέρων.

Πολλές φορές σέ παρελθόντα φύλλα τοῦ ὀρθοδόξου τύπου, ἔχει ἐκφραστεῖ ἡ ἀγωνία γιά τήν ἀφωνία τοῦ Ἁγίου Ὄρους σέ ὅτι ἀφορά τήν προδοσία τῆς Πίστεως πού συντελείτε στίς ἠμέρες μας.
Ἔνα χαρακτηριστικό ἀπό αὐτά εἶναι

ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ..!!!

Όλα τα είχε αυτή η κυβέρνηση, ο φερετζές της έλειπε… Και ενώ αρκετά μεγάλα άλυτα προβλήματα… τρέχουν, ειδικά κλιμάκια επεξεργάζονται καινούρια νομοσχέδια, τα οποία αφορούν στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τα οποία πρέπει στο σύντομο μέλλον να εφαρμοστούν αφού αποτελούν απαιτήσεις της Τρόικα. Σε αυτό το πλαίσιο γίνεται επεξεργασία ενός νόμου που θα αφορά τη χρήση καμερών ασφαλείας στους

ΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Βαρύτατες αιχμές κατά της κυβέρνησης αφήνει με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η οποία λέει ότι το νομοθετικό της έργο, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Αφορμή για την σκληρή ανακοίνωση στάθηκε η κατάθεση σειράς τροπολογιών με τις οποίες δίνεται άφεση αμαρτιών σε

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Οι αληθινοί χριστιανοί αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ανάξιους ιερείς, αγωνίζονται να κρατήσουν κοντά τους κάποιον άξιο ιερέα, διότι είναι ελάχιστοι στις μέρες μας οι άξιοι ιερείς, αγωνίζονται ενάντια στην αδικία ώστε να μην επικρατήσει το σκοτάδι αλλά το φως!!! Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για μια υγιή εκκλησία.

Όπως μας παραγγέλνει ο Απόστολος Παύλος "...να μην συμμετέχετε στα σκοτεινά και ανώφελα έργα των άλλων, αλλά να τα ξεσκεπάζεται...όταν αυτά έρχονται στο φως, αποκαλύπτεται η αληθινή τους φύση, γιατί ότι φανερώνεται γίνεται κι αυτό φως..".πηγή pentapostagma.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: 11 ΧΩΡΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ"

Κάτι δεν πάει καλά στις δυτικές δημοκρατίες: Έντεκα χώρες πέρασαν σε μία φάση πρωτόγνωρης κοινωνικής παρακμής σε σημείο που να εμφανίζονται επισήμως όχι απλά να υποστηρίζουν, αλλά να προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία και την τρανσεξουλικότητα!
Έντεκα χώρες με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ, στήριξαν το Athens Gay Pride, το οποίο εφέτος είχε ως θέμα την

ΑΙΣΧΟΣ: ΟΙ..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ" ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ

Από τά παραλειπόμενα της παρέλασης “Gay pride” στο κέντρο της Αθήνας...


 
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι παρελαύνοντες θεώρησαν ότι έπρεπε να λερώσουν-για να μην γράψουμε μαγαρίσουν-με στένσιλ και συνθήματα με σπρέϊ, την βάση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη πού είχε πρόσφατα καθαρισθεί. Καί όχι μόνον…Επειδή ο κ. δήμαρχος της Αθήνας έχει θέσει ,όπως φαίνεται από την παρακάτω δήλωσή του, υπό την αιγίδα του την γιορτή “Gay pride” :
«Ο Δήμος Αθηναίων υπό την δημαρχία μου θα θέσει υπό την αιγίδα του το Athens Pride και γενικότερα θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προάσπισης της ισονομίας και των δικαιωμάτων των πολιτών που υφίστανται διακρίσεις. Για τον λόγο αυτό, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας τόσο στην εγχώρια διοργάνωσή του (π.χ. αιγίδα, χορηγία επικοινωνίας, παροχή διαφημιστικού χώρου, κλπ) όσο και στη διεθνή εκπροσώπησή του.»…
Θα πρέπει άμεσα να στείλει συνεργεία καθαρισμού και να καθαρίσουν το μνημείο και τους τοίχους του κέντρου από τους ρύπους.
πηγή helinismos.com

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο επικεφαλής της Γαλλικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Συντονισμού θεωρεί ότι η τρομοκρατική απειλή στην Ευρώπη είναι πραγματική. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αλ Κάιντα μπορεί να εκπαιδεύει νεαρούς τζιχαντιστές στη Συρία για το σκοπό αυτό.
«Η Αλ-Κάιντα επιλέγει νεαρούς οι οποίοι στη συνέχεια εκπαιδεύονται με μοναδικό σκοπό να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.
Για το σκοπό αυτό, προσλαμβάνουν

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....

Θυμάστε τον «μεγάλο» εφευρέτη του χαπιού Ecstasy;
Επειδή η πατέντα ανήκει στους επικυριάρχους, θα ήταν ομολογουμένως ιδιαίτερα …προσοδοφόρος για τα γνωστά κυκλώματα (Soros κλπ).
Έτσι αντί να ακούμε για την ανάγκη απόλυτης απαγόρευσης ενός χαπιού που φέρνει τον θάνατο, μαθαίνουμε για μία μάνα που θέλει τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των χαπιών, επειδή,
Back To Top