Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΤΟ "ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" 1ο ΜΕΡΟΣ (VIDEO)

Η Ναόμι Κλάιν (Naomi Klein) γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1970 και είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και ακτιβίστρια του αποκαλούμενου κινήματος εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Είναι κυρίως γνωστή για το βιβλίο της "Το Δόγμα του Σοκ", μια κριτική ανάλυση της ιστορίας του νεοφιλελευθερισμού στην οικονομία. Καταγράφει την δράση του ΔΝΤ σε διάφορες χώρες την τελευταία 30ετία, και αποτυπώνει τις δραματικές επιπτώσεις της παρέμβασής του.. 

Δείτε το 1ο video που σας παραθέτουμε, έπεται και η συνέχεια...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ.

ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ" ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤ" ΛΕΝΕ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (χωρίς μετάφραση)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΚ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. ΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;; !!!

ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ........
"ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".
ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ  ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ email ΣΤΟ Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.


ΕΔΩ ΤΟ.......ΣΟΚ !!!


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!20 ΙΟΥΝΙΟΥ 1978: 36 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. (VIDEO) ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20-6-1978, ΕΓΙΝΕ Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ  ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ,ΕΒΛΕΠΑΝ.......... "ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ" !!!


Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ "ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

«Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές. Ο στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του ελληνικού έθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια».

ΦΡΑΓΚΙΣΚΕ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Ο Πάπας, αφού τίμησε, προ ημερών, το μνήμα του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού, της έκφρασης δηλαδή του εβραϊκού εθνικισμού και φίλησε ευλαβικά το χέρι ενός επιζώντος του Ολοκαυτώματος, αποκάλεσε την άρνηση του Ολοκαυτώματος «τρέλα», προχώρησε και άλλο, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει ότι «μέσα σε κάθε Χριστιανό υπάρχει ένας Εβραίος»! Ο Πάπας είπε ότι
Back To Top