Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης. Πρώην μουσουλμάνοι που έγιναν χριστιανοί καταγγέλουν στο περιοδικό Paris Match (08.07.14) ότι ενδέχεται να δολοφονηθούν από τους πρώην ομοιδεάτες τους που τους θεωρούν αποστάτες. Είναι αναγκασμένοι να υποστούν ταπεινώσεις και υφίστανται διώξεις από τις οικογένειές τους. Zoυν συχνά με τον φόβο των αντιποίνων. Κάποιοι δέχθηκαν να μιλήσουν με καλυμμένο το πρόσωπο.

Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ..

Ποια μετεωρολογική υπηρεσία μπορεί να μας προειδοποιήσει για αυτού του είδους τα έκτακτα φαινόμενα;
Και όμως ο αέρας στις πόλεις και την ύπαιθρο μυρίζει αυτό που έρχεται…

Και έρχεται.. ΟΡΓΗ- ΟΡΓΗ-ΟΡΓΗ
Η προδοσία ήδη κάνει τις τελευταίες πλαστικές τις επεμβάσεις αλλαγής προσώπου για να γλυτώσει την ιστορική καταδίκη της.
Η κοινωνική μηχανική θα καταρρεύσει μαζί με το σάρωμα των

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την αγανάκτησή του για την εκ νέου επιβολή πλαφόν, στην συνταγογράφηση φαρμάκων, που έχει ως αποτέλεσμα καρδιοπαθείς και διαβητικοί να μπορούν να προμηθεύονται τα πανάκριβα φάρμακα που χρειάζονται το πολύ ως 40 ευρώ το μήνα.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών:

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ

«Ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί, και γενναιότατοι συστρατιώτες, και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, ξέρετε καλά πως έφτασε η ώρα που ο εχθρός της πίστης μας θέλει με κάθε τέχνασμα και τρόπο να μας στενοχωρήσει περισσότερο και να μας κάνει πόλεμο σφοδρό, με μεγάλες συγκρούσεις και συρράξεις από στεριά και θάλασσα, για να κατορθώσει και να χύσει το δηλητήριό του, σαν φίδι, και να μας καταπιεί σαν ανήμερο λιοντάρι. Σας λέω λοιπόν
Back To Top