Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014

Η ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ"

Προ ημερών, μου τηλεφώνησε φίλος καλός, γνωστός για τον μειλίχιο χαρακτήρα του, σε κατάσταση… αμόκ. «Αυτοί έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν» ξέσπασε. «Η μάνα μου με 6.000 ευρώ μοναδικό ετήσιο εισόδημα, από ένα ενοίκιο 500 ευρώ που παίρνει τον μήνα, καλείται τώρα να πληρώσει γύρω στα δύο χιλιάρικα Εφορία!»
«Και πώς δικαιολογείται αυτό; Εμπίπτει σε τεκμήρια;» ρώτησα. «Οχι» μου απαντά. «Δεν παίρνει καν σύνταξη.
Αλλά κάτσε και γράφε:

"ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ" ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου παρήγγειλε στους σκηνοθέτες ότι δεν πρόκειται να δώσει χρήματα για νέες ταινίες, αν δεν διώξουν το 1/3 των ετεροφυλόφιλων λευκών αντρών και δεν προβάλλουν την «πολυμορφία»
Γράφει η Daily Mail :

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

"Ως πιστά τέκνα της Εκκλησίας, δεν πρέπει να αδιαφορούμε για τα εκκλησιαστικά θέματα, αλλά να δείχνουμε ζωηρό ενδιαφέρον για την Εκκλησία του Χριστού.

Πρέπει οι Χριστιανοί να είναι αγωνισταί. Και όταν λέμε να είναι αγωνισταί, δεν εννοούμε να πάρουν ρόπαλα, τουφέκια, καραμπίνες, όπλα. Όχι. Μακριά αυτά από μας. Χρειαζόμεθα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ TURKISH AIRLINES ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επιβεβαιώθηκαν τα όσα πριν λίγες μέρες σας γράφαμε....Στις 22 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί με έξοδα της Turkish Airlines η

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ Ή ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ;

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου και γενικά το τι έχει ο καθένας μέσα στην καρδιά του, φαίνονται κατά αποκλειστικότητα από τα έργα του και τις πράξεις του. Σημασία δεν έχουν τα λόγια, οι σκέψεις ή τι νομίζουμε ότι έχουμε μέσα στην ψυχή μας. Σημασία έχει ο

΄΄ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΛΥΚΟΙ" ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΟΔΟ!!!

Κάθε γιορτὴ τῶν Πατέρων μᾶς βοηθᾶ νὰ ἐξετάζουμε κατὰ πόσον ἀκολουθοῦμε τὸ παράδειγμά τους. Ἂν ὁ τρόπος ποὺ ζοῦμε μᾶς πλησιάζει ἢ μᾶς ἀπομακρύνει ἀπὸ τὸν Χριστό, εἰδικὰ σὲ καιρὸ αἱρέσεως.
Οἱ Ἅγιοι Πατέρες, μελετώντας καὶ ἐφαρμόζοντας τὴν ποιμαντικὴ Παράδοση τῶν προγενεστέρων, μὲ ἱερὴ ἀγανάκτηση ἀγωνίστηκαν γιὰ νὰ διώξουν ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία τοὺς αἱρετικοὺς Ἐπισκόπους καὶ κληρικούς –«λοιμώδεις λύκους»– οἱ ὁποῖοι, ὡς «λοιμώδεις», ἐμόλυναν τὸ ποίμνιο.
Τί γίνεται, ὅμως, σήμερα;

Back To Top