Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ...

Αλλάζουν την ιστορία στα σχολικά βιβλία και αποχριστιανίζουν ολόκληρη την διδασκαλία για λόγους που είναι πλέον εύκολο να αντιληφθούμε: Οι λέξεις "Εθνος" και "χριστιανισμός" πρέπει να απαλειφθούν για να διευκολυνθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων να πετύχει αυτά που θέλει. Ενα Εθνος χωρίς ιστορία, χωρίς ρίζες και χωρίς θρησκευτική συνείδηση έρμαιο στις μάζες των ισλαμιστών ή των άθρησκων.
Συγκεκριμένα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. , μέσα από συζητήσεις που έχουν με "κατώτερους" κληρικούς ανά την Ελλάδα , αλλά και με κάποιους σχετικά υψηλόβαθμους (πάντα κληρικούς) , υπάρχει έντονος αναβρασμός σε αρκετές μητροπόλεις που ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και των αποκαλούμενων "ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ" !!! , εξαιτίας της προδιάθεσης πολλών ιερωμένων να προχωρήσουν σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ !!! , για διαφόρους και ποικίλους λόγους.
Αναφέρουν μερικούς από τους λόγους αυτούς, λέγοντας τα εξής:

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ....¨ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ (VIDEO)

Αλήθειες ακούγονται από το στόμα ενός νέου παιδιού που αντιδρά στον στοχευμένο εξευτελισμό, στον οποίον επιθυμούν ορισμένοι να φερουν την χώρα μας, ξεχνώντας το μακραίωνο ένδοξο παρελθόν της. Οι νέοι άνθρωποι εγκλωβίζονται σε μία
Back To Top