Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ..(;)!!!

Αυτόν τον άνθρωπο εξεδίωξε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας! Και ποιόν προτίμησε;


Γιατί οι επίσκοποι του πατριαρχείου μπροστά στην αδικία σιωπούν ένοχα και δεν απαιτούν την άμεση αποκατάσταση του Ιεραποστόλου Θεολόγου;;;

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΓΙΑ 4εκ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι τζιχαντιστές διέταξαν όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες 11 έως 46 ετών εντός και γύρω από τη Μοσούλη να υποστούν κλειτοριδεκτομή, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη!
Η εντολή αφορά περίπου

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΒΟΡΙΔΗ

 Σε νέες, πρωτοφανείς περιπέτειες βάζει ασθενείς και φαρμακοποιούς η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για την «τήρηση ορίων δαπάνης συνταγογράφησης φαρμάκων», η οποία εκδόθηκε στις 18 Ιουλίου και έρχεται να επιβάλει με ακόμα πιο δραστικά μέτρα την αύξηση της χρήσης γενοσήμων.

Η εγκύκλιος κρύβει νέες επιβαρύνσεις για τους ασθενείς, οι οποίοι αν δεν συμμορφώνονται σε κάποιες περιπτώσεις

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ

O αρχιμανδρίτης Κύριλλος, εφημέριος του ναού του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Fasova Makarov στο Κίεβο, έχει υπό την ευθύνη του την διαφύλαξη της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας του Ακαθίστου στην οποία προστρέχουν οι πάσχοντες από καρκίνο πιστοί. Χτες δέχθηκε επίθεση από ένοπλους μασκοφόρους."ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ"

(Μία περιεκτικὴ ἀπάντηση σὲ ὅσους γιὰ χάρη τοῦ "νανουρίσματος" τῶν πιστῶν διαστρέφουν τὸ πνεῦμα τῶν Λόγων τῶν Ὅσιων Γερόντων Παϊσίου καὶ Πορφυρίου).
 

Tου Πρεσβυτέρου Ἀθανασίου Μηνᾶ.
 

Ὅπως τότε, μὲ τοὺς Γραμματεῖς καὶ Φαρισαίους, τοὺς Ἡρῳδιανοὺς καὶ Σαδδουκαίους, στὴν πρώτη παρουσία τοῦ Μεσσίου Ἰησοῦ, ἔτσι καὶ τώρα στοὺς ἐσχάτους καιρούς, ἰσχύει ἀπολύτως ὁ Λόγος αὐτός:...

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΧΟΤΖΑΔΕΣ..!!!

Η ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης, η αγιωτόκος Θεσσαλονίκη, η συνβασιλεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, η συμπρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, ξαναγίνεται με τις ευλογίες του περίφημου και παγκοσμίου φήμης δημάρχου της, η ισλαμική Selanik της Οθωμανικής αυτοκρατορίας εκατό χρόνια μετά την απελευθέρωση της από τον οθωμανικό ζυγό.

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, (24/7)

Back To Top