Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ"

Είναι ο ίδιος που έθεσε θέμα “νησιών του Αιγαίου” στην κατοχική επίσκεψη του στην Θράκη!
Είναι ο διος, που το ελληνόφωνο κράτος του επιτρέπει την είσοδο…

ΜΑΤΩΝΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ("ΣΗΜΑΔΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ");1Eδώ και 3 εβδομάδες στην περιοχή του Dnipropetrovsk στο Pavlograd της Αν.Ουκρανίας συμβαίνει μια ακόμη θεοσημεία. Οι κάτοικοι την εκλαμβάνουν ως έναν ακόμη κακό οιωνό. Εικόνα του Σωτήρος Χριστού που τον παριστάνει σε μετωπική στάση ματώνει.Η εικόνα βρικόταν σε σπίτι.

Σύμφωνα με τον πρωθιερέα του καθεδρικού ναού του Σωτήρος μια σταγόνα αίματος εμφανίστηκε στην εικόνα στις 7 Ιουλίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη σύμφωνα με τη διήγηση της Lyudmila και των γονέων της. Ανήσυχη η γυναίκα που την είχε στην κατοχή της την εμπιστεύτηκε στην εκκλησία. Από τότε το αίμα

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ...ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ..!!!

«Άρεσαν στη γριά τα σύκα τώρα θέλει και τα... συκόφυλλα», είναι μια χαρακτηριστική λαϊκή παροιμία που ανταποκρίνεται τέλεια στις προκλητικότατες δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, εν μέσω της μεγάλης περιοδείας που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αρχίζοντας από την δυτική Θράκη.
Το θράσος του Τούρκου υπουργού, ο οποίος

ΠΟΣΟ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Ψάξε να βρείς τον εαυτό σου μέσα στο κείμενο εύχομαι να μην τον βρείς...

Έχουμε έναν θησαυρό και δεν κάνουμε τίποτα όχι μόνο για να τον μάθουμε αλλά και για να τον ζήσουμε και αυτός δεν είναι άλλος από την Ορθόδοξη αλήθεια. Πάμε να δούμε όμως , πόσο υποκριτές είμαστε..

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣΕπιδοτούμενη κατάρτιση για τους απολυμένους των Aldi Hellas ανακοινώθηκε πέρυσι από το Υπουργείο Εργασίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»!
Αν δεν το καταλάβατε, η παγκοσμιοποίηση αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αποδεκτή και υποχρεωτική κατάσταση που οδηγεί σε απολύσεις.
Κάποιοι νομίζουν πως έχουμε ακόμα ελληνικές κυβερνήσεις.
Θαυμάστε!!!


πηγή olympia.gr

ΦΡΙΚΗ: ΜΟΥΛΑΣ ΒΙΑΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ

Φρίκη προκαλεί η είδηση...Ο Μουλάς Μοχάμεντ Αμίν βίασε παρά φύση 10χρονο κορίτσι μέσα σε ταζαμί στην πόλη Κουντούζ του Αφγανιστάν.
Ήταν τόσο βίαιος που

ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ "ΜΚ", ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κυριολεκτικά αλωνίζουν οι Σλαβοσκοπιανοί στίς τουριστικές περιοχές της Βορείου Ελλάδας με τις προκλητικές πινακίδες που φέρουν την ένδειξη ''ΜΚ'' (Μακεδονία)...
Back To Top