Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑ-ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ..ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ..

ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, σαν υπνωτισμένοι.

Μας το λεει τρανταχτά και αποφασιστικά για να το χωνέψουμε: Θα ενωθούμε με τους Ορθοδόξους και ταυτόχρονα ο καθένας θα κρατήση την διαφορετικοτητά του.(αμε;;;!!!)


Οι "δικοι μας' δεν μας τα λενε γιατι ξέρουμε την γλώσσα και θα τους καταλάβουμε και θα παθουν οσα έπαθαν οι

ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!Ένας Στρατηγός ε.α που πήρε σβάρνα τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και ανοίγει Εκκλησιές.’Ένας Έλληνας που δεν υπολογίζει (Τουρκοπράκτορες και στελέχη του Προξενείου ),ούτε βέβαια την τοπική αλλά και την Αθηναϊκή ελίτ, ξεκίνησε έναν αγώνα που δικαιώνεται…

ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ..


Ξεφτίλα χωρίς όρια – Στην παρέα των αγαπημένων Τουρκόφιλων της ΤΡΟΙΚΑ και ο Λοβέρδος – Σιγά μην έλειπε…
Ο Ανδρέας Λοβέρδος που όλοι «αγάπησαν» είναι εδώ… Έτοιμος να υποστηρίξει οποιαδήποτε ανθελληνική απόφαση για να εισπράξει ένα… ψίχουλο καλοσύνης από την Τρόικα και τους δανειστές…

ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ Ή ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;;;

Το Ισραήλ πετάει λέει φειγ βολάν, για να ειδοποιήσει τους Παλαιστίνιους αμάχους για τους βομβαρδισμούς για να πάνε να κρυφτούν...Πού;;;(δεν λέει...) και τι τους λέει δηλαδή;;; "χαμογελάστε, έρχεται βόμβα;...
Και τους είχα παρεξηγήσει....κάνουν τα πάντα για να μη σκοτωθεί ούτε ένας!! Αυτό θα πει φιλευσπλαχνία εγκληματία!!!
Κι εμείς οι αδαείς ποστάρουμε απρεπείς φωτό με τα θύματα και ενοχλούμε και τα ευαίσθητα μάτια κάποιων, που είναι πιο άνθρωποι από μας, που δεν ανέχονται να βλέπουν τη φρίκη, ανέχονται όμως άνετα να γνωρίζουν ότι εκεί στη Γάζα τελείται γενοκτονία και δεν βλέπουν τους Ισραηλίτες που πανηγυρίζουν για τον θάνατο αμάχων!!!! 

Κάντε καμιά παραπάνω προσευχή, όχι μόνο για τα θύματα αλλά και για τους άλλους ζωντανούς μελλοθάνατους!!! 

ΑΙΣΧΟΣ: ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ;

Το ΤΑΙΠΕΔ «πουλάει» στρατόπεδο καταδρομών στη ΡόδοΆκρως επικίνδυνοι όσοι προέβησαν σε αυτή την ενέργεια για την... προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα προς πώληση «φιλέτα» του ελληνικού δημοσίου βρίσκεται και περιοχή στη Ρόδο, στην οποία είναι εγκατεστημένο στρατόπεδο καταδρομών!

Η εν λόγω περιοχή βρίσκεται στη θέση

ΑΝΤΙ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΡΕΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Στην φωτογραφία βλέπετε στίχο από το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο στο αρχαίο κείμενο και δίπλα τη μετάφραση. Όπως μπορείτε να διαπιστώστε στον στίχο 35 το αρχαίο κείμενο δεν έχει καμία σχέση με την μετάφραση. Η μετάφραση του κ. ΤΡΕΜΠΕΛΑ είναι άσχετη και ανθελληνική. Η μετάφραση του:

ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

 
Από τρεις έως έξι μήνες κρατάει η «πλύση εγκεφάλου». Κι όταν ο έφηβος δείχνει «ώριμος», τον πηγαίνουν στο «μαύρο» ναό. Τον δέχονται με ανοιχτές αγκαλιές, του προσφέρουν καφέ και αναψυ­κτικά. Όλα αυτά για να του καλύψουν τα συναισθηματι­κά κενά που έχει απ’ το σπίτι του και να νιώθει πως βρήκε καινούργιους φίλους και πως επιτέλους θ’ ανήκει κάπου.
Η πρώτη αντίδραση του παιδιού είναι να ρωτήσει, γιατί ο σταυρός στο «μαύρο» ναό είναι ανάπο­δος.
— «Γιατί συμβολίζει τη δύναμη του κάτω κόσμου», του απαντούν. Κι ύστερα αρχίζουν την «εξήγηση»:

Back To Top