Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

ΤΟ "ΤΑΜΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ"!!! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Την ίδια περίοδο που στην χώρα μας οι διάφοροι τουρκολάγνοι και ισλαμολάγνοι έχουν αφηνιάσει να επιβάλλουν τα ισλαμικά πρότυπα στην δημόσια ζωή της ελληνικής κοινωνίας, με τζαμιά, ισλαμικά μουσεία και τμήματα ισλαμικών σπουδών, από την ίδια την Τουρκία οι ειδήσεις που έρχονται προκαλούν φρίκη για παιδεραστίες και βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών, γεγονότα

ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΛΟΚ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!

Γέμισε το διαδίκτυο με τα γνωστά θολοκουλτουριάρικα δημοσιεύματα περί δήθεν σάλου που έχει ξεσπάσει από τη δημοσιοποίηση του βίντεο από εκπαίδευση λοκατζήδων στο Σταυροβούνι της Κύπρου. Η πίεση που ασκείται από τους συνήθεις ύποπτους κύκλους για επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου και για τιμωρία των Λοκατζήδων μοναδικό σκοπό έχει να

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟ...


Έκλεισαν Ελληνικό νηπιαγωγείο στο Πομακοχώρι Οργάνη της Ροδόπης πριν κάνει συμπληρώσει τρεις μήνες λειτουργίας και αφήνουν τουρκόφωνο να λειτουργεί κανονικά και να κάνει τελετές… αποφοίτησης.
Το περασμένο Δεκέμβριο, μετά από πολλά χρόνια προσμονής των κατοίκων άρχισε να λειτουργεί δημόσιο ελληνικό νηπιαγωγείο. Ωστόσο, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, καθώς έπειτα από μόλις τρεις μήνες το σχολείο σταμάτησε τη λειτουργία του.

Πρόκειται για μια περιοχή στην οποία λειτουργεί κανονικά για χρόνια τουρκόφωνο νηπιαγωγείο, και μάλιστα οργανώνει και τελετές αποφοίτησης, παρανόμως και με την ανοχή του ελληνικού κράτους φυσικά.
Η επιρροή της Άγκυρας είναι έκδηλη στον συγκεκριμένο τόπο, καθώς οι γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, έστω για μικρό χρονικό διάστημα, υπέστησαν προσβολές, απειλές και βία.
Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα ακόμα δείγμα τόσο της παρακμής του εκπαιδευτικού μας συστήματος, όσο και της υπονόμευσης του ελληνικού στοιχείου της Θράκης, μιας κατεξοχήν ελληνικής γης.
Βέβαια, δεν πρόκειται για μια ακόμα ατυχή σύμπτωση, καθώς όταν παρατηρείται κατάπτωση και ευτελισμός της Παιδείας και της Εθνικής Συνείδησης, των δύο βασικών πυλώνων ενός έθνους, τότε μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του τόπου μας και αφανισμού του ελληνικού στοιχείου.


πηγή lithosfotos.gr
Back To Top