Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ιστορικές και άκρως συγκινητικές στιγμές βίωσαν το πρωί της Κυριακής, όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη, με την Μικρασιατική Καταστροφή, λειτουργία του ανακαινισμένου Ιερού Ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη.

Από το 1922 είχε να γίνει λειτουργία στον συγκεκριμένο ναό και

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "ΑΙΣΧΟΣ!!! ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ"

islam

“ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΤΙ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ….ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΗΛΕΟΥ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΓΕΡΩΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ……ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ …..ΑΙΣΧΟΣ!!!


Νίκος Κάβουρας

Πηγή:  makeleio.gr

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ F/B ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΚΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
Τον τελευταίο καιρό πάρα πολλές σελίδες δημιουργήθηκαν στο facebook που ειρωνεύονται, κοινώς τρολάρουν σοβαρά θέματα τα οποία έχουν συσπειρώσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ακτιβιστές ανά τον κόσμο.
 Μερικές έχουν ξεκάθαρο ύφος τρολαρίσματος, κάποιες άλλες -όπως

ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ ΓΗΣ;;;Ήδη οι ξένοι στέκονται με αδημονία έξω από το ¨αρχαιολογικό μαιευτήριο¨ της Μακεδονίας και προσμένουν το ¨ ιστορικό ¨ της ανασκαφής.

Όμως εδώ και μέρες και ¨ότι και αν μας πουν¨ ξεκίνησαν ήδη οι ¨ανασκαφές¨ στις ψυχές των Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλες αδικίες.
Καιρός να σταματήσουν τα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ...

Η Ελλάδα δυστυχώς από την κατοχή και μετά δεν είχε ποτέ να επιδείξει μια διπλωματία που εξυπηρετούσε τα εθνικά μας συμφέροντα και μόνο, σε αντίθεση με την γειτονική Τουρκία που έχει πάρει σε πολλές περιπτώσεις τα εύσημα για την διπλωματία της και για την ευλυγισία της με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο οδυνηρό αν αναπολήσει κανείς την

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΟ"ΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ....

Πολύ παλιά, για να ανήκεις στην ελίτ που εξουσιάζει έπρεπε να έχεις αριστοκρατική καταγωγή, δηλαδή να προέρχεσαι από μία κοινωνική τάξη με ανώτερα βιολογικά και πνευματικά χαρακτηριστικά. Αργότερα, μέλος της εξουσιαστικής ελίτ μπορούσε να γίνει ο πολίτης με υψηλή μόρφωση και με ικανότητες στην πολιτική τέχνη. Έπειτα, μέτοχοι αυτής της ελίτ άρχισαν να γίνονται και οι κατέχοντες μεγάλη οικονομική δύναμη.
Σήμερα έχουμε φθάσει σε ένα άλλο στάδιο :

Back To Top