Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ. Υπάνθρωποι βεβήλωσαν εκκλησία , αφοδεύοντας πάνω στις εικόνες του Χριστού !!! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Βέβηλοι, ιερόσυλοι και αλήτες χτύπησαν χθες στην εκκλησία της Ανάληψης στην θέση ”Χριστού” στην Νίδα λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου (22 χιλιόμετρα μακριά από τα Ανώγεια) προκαλώντας την αηδία και την αγανάκτηση των Ανωγειανών κτηνοτρόφων που έχουν εκεί τα κοπάδια τους.

Συγκεκριμένα χθες Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου αργά το βράδυ βοσκός που πέρασε από την εκκλησία με τη σύζυγο του διαπίστωσε μια άνευ προηγουμένου βεβήλωση στο μικρό εκκλησάκι του Χριστού. Υπάνθρωποι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στον χώρο και είχαν αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. Μάλιστα σε μια έγραψαν στα Ελληνικά ”Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας”.
Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό σε πανελλήνιο ίσως επίπεδο καθώς τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές περιπτώσεις βεβηλώσεων εκκλησιών (όπως για παράδειγμα στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Καμαριώτη πριν ένα χρόνο) αλλά σε καμιά περίπτωση σε αυτή την αισχρή και απαράδεκτη μορφή με αφόδευση και κόπρανα πάνω στις εικόνες της Ορθοδοξίας.
Σημαντικό το γεγονός ότι ενώ υπήρχε και ένα μικρό παγκάρι που οι πιστοί βάζουν χρήματα οι βέβηλοι δεν το άνοιξαν ούτε έκλεψαν κάτι. Το μόνο που τους ενδιέφερε φαίνεται ήταν αυτή η τραγική και αισχρή πράξη που μόνο οργή και αγανάκτηση σε όλους μας προκαλεί.

Να αναφέρουμε ότι αυτό συνέβη μέσα στο Ιερό του Ναού όπου αφού αφόδευσαν στην Αγία Τράπεζα και βρόμισαν τις εικόνες τις έβαλαν μέσα στην κολυμπήθρα!
Η οργή των κτηνοτρόφων ήταν τέτοια που δεν κάλεσαν την αστυνομία αλλά κάποιοι πήγαν εκεί τα ξημερώματα με όλα τα απαραίτητα σύνεργα και καθάρισαν το μικρό εκκλησάκι της Αναλήψεως.
Δυστυχώς κανείς από τον δράστη ή τους δράστες της πρωτοφανούς ενέργειας δεν έγινε αντιληπτός.


Πραγματικά προκαλούν αποτροπιασμό όλα αυτά τα γεγονότα αλλά και θλίψη για την κατάντια ορισμένων ανθρώπων που ξεσπούν σε ιερά σύμβολα πίστης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΧΑΙΡΕ ΣΤΑΥΡΕ, ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΗ φετινή Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού αποκτά μια ιδιαίτερη σημειολογία μέσα στην καθημερινότητα και μας
δείχνει άπειρες σταυρικές διαδρομές συνανθρώπων μας αλλά και Εθνών που καταλήγουν στο ίδιο το σημείο του Γολγοθά (βλέπε: Συρία, Ουκρανία κλπ).
Και πάμε στα καθ ημάς και στον μνημονιακό Γολγοθά της έρημης Πατρίδας.

ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ!!!28 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ....Μιζέρια είναι να σου έχουν πάρει τα πάντα και να νοιώθες ανακούφιση όταν σου επιστρέφουν 0.20 λεπτά...
Μιζέρια είναι να δολοφονούν τα παιδιά σου αργά και βασανιστικά κι εσύ να παρακολουθείς το θέαμα σαν να είναι κάποιο ριάλιτυ της πλάκας...

ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ" ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!

O ξαφνικός θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Waukesha, του Wisconsin, λίγες ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου HPV Gardasil έχει συγκλονίσει την οικογένεια του κοριτσιού, και έστειλε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ερωτήσεις πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Έλα μου ντε...
Back To Top