Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!! (VIDEO)

ΒΑΛΟΜΕΘΑ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ !!!
ΑΡΧΙΣΑΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. 

Χριστιανοί στην νοτιοανατολική κινεζική πόλη Wenzhou,στήνουν οδοφράγματα απέναντι σε
εκατοντάδες ανδρών των ΜΑΤ,για να διασώσουν
τον σταυρό της εκκλησίας τους από την κατάσχεση !!!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!! ΠΕΘΑΝΕ..!!!Το μείζον πρόβλημα που οδηγεί τη χώρα μας στη ζώνη της εξαθλίωσης και της παρακμής είναι η παντελής έλλειψη παιδείας. Δεν αναφέρομαι μόνο στο εκπαιδευτικό σύστημα της Πατρίδος μας. Αναφέρομαι στην εν γένει παιδεία που έχει ο σημερινός Έλληνας πολίτης.

"ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ" ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

Λόγος ποιητικός η εκκλησιαστική υμνογραφία, δημιούργημα σπουδαίων καλλιτεχνών του λόγου που οικοδόμησαν μνημεία ολοζώντανα κι ας χιλιοχρόνισαν πολλά από αυτά.
Στα χρόνια της νεοελληνικής μεταπολίτευσης η χούντα των νεόκοπων «δημοκρατών» απαιτεί «ευσεβείς» και όχι «βασιλείς». Είναι δύσκολο, καταλαβαίνω, να αντιπαλαίσει κανείς την άγνοια και την υποκρισία.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!

Ομολογούν οτι φυτεύουν οργανώσεις “Τούρκων ομογενών”, αυτο δηλαδη που έκαναν στην Συρια και την Αίγυπτο και μετεξελίχθηκε σε ισλαμοφασιστικη εισβολή!

Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

“Όταν επικρίνουμε ή επαινούμε την ανατροφή κάποιου και λέμε ότι είναι πεπαιδευμένος ή απαίδευτος, μερικές φορές χρησιμοποιούμε τον πρώτο όρο και για ανθρώπους που ξέρουνε καλά το επάγγελμά τους – τους ναυτικούς ή τους έμπορους ή και άλλους.
Ας δεχτούμε όμως, για χάρη της συζήτησης, ότι δεν εννοούμε αυτό το πράγμα αλλά την

Back To Top