Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;; ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...

Όλα πάνε κατά το ρολόι της Θεϊκής Οικονομίας...

2015 Παραμονή Σάββατο Α΄ Νηστειών- Πρωθυπουργός

1987 Σάββατο Α΄ Νηστειών- ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης

Παραμονή Σαββάτο Α΄ Νηστειών 2015 

¨Τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση από την ερχόμενη εβδομάδα, αποκάλυψε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με όσα έχει δεσμευτεί στη συμφωνία με το Eurogroup, αυτά τα μέτρα, δεν θα έχουν δημοσιονομικό κόστος.

Μεταξύ των άλλων….
Ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη
* Από την επόμενη εβδομάδα προετοιμασία για τα ηλεκτρονικά κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών αλλά και για την τεχνική προετοιμασία δημιουργίας της κάρτας του πολίτη .
* Καμία δημόσια υπηρεσία να μη ζητά πληροφορίες που ήδη κατέχει άλλη δημόσια υπηρεσία¨ http://www.iefimerida.gr/27|02|2015 21:43
Ουσιαστικά μιλάμε για ηλεκτρονική κάρτα διευκόλυνσης.
Ακριβώς την ίδια ημέρα …πριν 28 χρόνια
Σάββατο Α΄Νηστειών 1987
Άγιον Όρος- Κουτλουμουσιανό Κελλί ¨ Παναγούδα¨
Ποιος μεγάλος και σύγχρονος Άγιος της Φίλης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ομίλησε για αυτήν την κάρτα και μάλιστα έγγραψε το γνωστό σε όλους μας κείμενο ¨Σημεία των Καιρών¨ χειρόγραφα και το υπέγραψε ιδιοχείρως καταλήγοντας
¨ ο Χριστός να μας δίνει Καλή φώτιση- Αμήν¨
¨ Με πολύ πόνο και αγάπη Χριστού, Μοναχός Παίσιος.¨
Π. ΠΑΪΣΙΟΣ – ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 666 – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ .
Μα τέτοιες χρονικές συμπτώσεις ανακοινώσεων και γραφομένων μας αφήνουν ενεούς; Λες και ο Ουρανός θέλει να δώσει το στίγμα του στα επερχόμενα..
Ας αφήσουμε όμως τις συμπτώσεις και να δούμε σαν Λαός – Κλήρος και Πολιτεία πως πρέπει να απολογηθούμε και τι στάση οφείλουμε να κρατήσουμε σε σχέση με τα γραφόμενα χειρόγραφα του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτου.

Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Back To Top